Zile’de Antika Pazarı Kurulacak

14.06.2023
Zile’de Antika Pazarı Kurulacak
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “İkinci El Ürünler ve Antika Pazarı’nı Çarşı Park alanımızda hizmete sunacağız.”
Şükrü Sargın, Vatandaşları Her Cumartesi Çarşı Park Antika Pazarına Davet Ediyor
Yakın Geçmişimize Yolculuk İçin Heyecan Verici Bir Fırsat
Şehrimizdeki antika meraklıları ve geçmişin objelerinin tutkunları için heyecan verici bir haber var!
Belediye Başkanı Şükrü Sargın, yaptığı açıklamayla, Zile’de bir antika pazarının kurulacağını duyurdu. “Çarşı Park Antika Pazarı” adıyla anılan bu etkinlik, bölgedeki tarih ve kültür mirasını keşfetmek isteyen herkesi ağırlamaya hazırlanıyor.
Başkan Sargın, yakın tarihimizin önemini vurgulayarak, Çarşı Park Antika Pazarı’nın açılışıyla, geçmişimize olan sevgimizi ve saygımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu pazarda yer alacak antika eşyalar, geçmişimize yolculuk yapmamızı sağlayacak değerli parçalardır. Tarihimize dair birçok hikâyeyi, bu pazarda keşfedeceğimiz antika eşyalar aracılığıyla yaşayabiliriz” dedi.
Çarşı Park Antika Pazarı, şehrin kalbinde yer alan Ulu Camii’nin yanında ve ziyaretçilere hoş bir atmosfer sunan Çarşı Park Meydanı’nda kurulacak. Etkinlik boyunca, bölgedeki antikacılar ve tarih meraklıları, eşsiz antika parçalarını sergilemek ve satmak için bir araya gelecekler. Her bir eşya, geçmişin izlerini taşıyarak, geçmişin güzelliklerini hatırlatma amacını taşıyor olacak.
Antika pazarı, ziyaretçilere geniş bir yelpazede antika eşyalar sunmayı hedefliyor. Mobilyalar, resimler, mücevherler, seramikler, saatler ve daha birçok ilgi çekici parça, zengin bir koleksiyonun parçası olarak pazarda yer alacak.
Başkan Sargın, vatandaşları bu fırsatı kaçırmamaları konusunda teşvik ediyor. “Çarşı Park Antika Pazarı, şehrimizin tarihine saygı duyan herkes için gerçekten özel bir deneyim olacak. Antikacılarımız ve tarih meraklıları, bu etkinlikte bir araya gelerek tarihimize olan sevgimizi bir kez daha hatırlatacaklar. Herkesi, her Cumartesi geçmişimize duyduğumuz bu ortak sevgi ve saygıyla Çarşı Park Antika Pazarı’na davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Çarşı Park Antika Pazarı, 17 Haziran Cumartesi tarihinde açılacak ve her Cumartesi Çarşı Park alanında vatandaşlar ile buluşacak.