Başkan Sargın ve CHP Yönetimi, 4 Köyde Düzenlenen Festival Etkinliklerine Katıldı

01.07.2023
Başkan Sargın ve CHP Yönetimi, 4 köyde düzenlenen festival etkinliklerine katıldı
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ile CHP Zile İlçe Yönetimi, Saraç, Akgüller, Yalnız ve Acıpınar köylerinde düzenlenen festival etkinliklerine katıldı. Yoğun katılımın sağlandığı etkinliklerde başkan Sargın ve CHP yönetimi köy halkı ile de bayramlaştı.
Kurban bayramı sebebi ile memleketine gelen vatandaşlarında Kurban Bayramını kutlayan Başkan Sargın, “Birlik ve bütünlüğümüzü yaşadığımız bu günlerde herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 4 köyümüzün de yapmış oldukları bu güzel etkinlikten dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.