Yunusemre Mahallesinde Kaldırım Çalışması Başladı

25.07.2023

Yunusemre Mahallesinde Kaldırım çalışması başladı

Zile belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Namık Kemal Caddesi ile Engin, Dikmen ve Yurdakul sokaklarında bulunan yolların kaldırım yapım işine başladı.

Zile Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarında başlayan çalışmalar akşam saatlerine kadar devam ediyor. Belirlenen programlar çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiren Belediye ekipleri, Yunusemre mahallesinde bulunan sokaklarda kaldırım çalışmasının ilk aşaması olan zemin iyileştirme ve tesviye çalışmasına başladı.

Belediye ekipleri, bölgedeki çalışmalarını sürdürürken vatandaşlarda çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.