TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Zile’de Açılış Yaptı

06.10.2023
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Zile’de Açılış Yaptı

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ın Zile Ticaret Odası başkanlığı yaptığı dönemde planlamaya alınan ve restorasyon projesi tamamlanan tarihi Girayhan Konağı’nın açılışı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile yapıldı.
Restore edilerek açılışı yapılan tarihi konak Zile Ticaret Odası olarak hizmet vermeye devam edecek.

Açılışta TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yakın ilgi gösterdiği Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Bugün burada, Kırım Hanlığı Hanlarından Giray Han’ın Anadolu’daki tek konağı olan Girayhan Konağı’nı Zile’mize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz makamlar gelip geçidir, önemli olan memleketimize bir çivi çakabilmiş olmak, gönüller kazanarak en iyi hizmeti en doğru şekilde vermektir. Sayın TOBB Başkanımız da bugün bu açılışı yaparak bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Kendisine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.