Başkan Sargın, Şiir Okuyarak Cumhuriyeti Kutlayan Köyde Kadınları Ziyaret Etti

30.10.2023
241
Başkan Sargın, Şiir Okuyarak Cumhuriyeti Kutlayan Köyde Kadınları Ziyaret Etti
Zile ilçesine bağlı Çiftlik köyünde ilköğretim okulunda toplanan yaşları 50 ile 70 arasında değişen köylü kadınları, ellerinde Türk bayrakları ile çocukken öğrendikleri şiirleri okuyarak Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı. Köylü kadınları ziyaret eden Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, köydeki vatandaşlara Türk Bayrağı ve 100. Yıl logolu şapka dağıtarak coşkulu kutlamalarına ortak oldu.
Zile İlçesine bağlı Çiftlik köyünde kadınlar, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla duygu dolu bir etkinlik düzenledi. İlköğretim okulunun taşımalı eğitime geçmesi nedeniyle kapalı bulunan köy okulunun bahçesinde toplanan kadınlar, çocukken ezberledikleri şiirleri okuyarak Cumhuriyet Bayramını kutladı. Yanlarında torunları da bulunan kadınların sosyal medyada paylaşılan görüntüleri büyük beğeni topladı.
Paylaşılan bu görüntülerle duygulanan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Cumhuriyeti nasıl kazandığımızı görüyorsunuz. Bugün kendilerini ziyaret ederek sevinçlerine ortak olmak istedik. Atam sen rahat uyu, senin açtığın yolda, eli öpülesi bu kadınlarımız olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti yaşamaya devam edecektir” dedi.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.