Ortaokullar arası bisiklet hediyeli sıfır atık proje yarışması başladı.

07.11.2023

Ortaokullar arası bisiklet hediyeli sıfır atık proje yarışması başladı.

Zile Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından organize edilen bisiklet hediyeli sıfır atık proje yarışması başladı. Proje, ortaokul öğrencileri arasında “Kendi Mahallende Sıfır Atık” konusunda farkındalık yaratmayı ve en iyi projeyi ödüllendirmeyi amaçlamaktadır. Yarışma, ilçemizdeki ortaokullarda öğrenim gören 5. sınıf ile 8. sınıf öğrencilerine açıktır.
Proje başvuruları 30 Kasım Perşembe günü saat 15.00 ‘de Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüze teslim edilecektir.
Kazananlar, 15 Aralık Cuma Günü açıklanacaktır. Başvuru ve teknik şartnameyi resmi web sayfamız www.zile.bel.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

Teknik şartname indirmek için tıklayınız