Şükrü Sargın mazbatasını aldı: Zile’de tarih yazdık’

05.04.2024
Şükrü Sargın mazbatasını aldı: Zile’de tarih yazdık’
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Zile Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sargın mazbatasını aldı. Belediye önünde konuşma yapan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zile’de 2 dönem üst üste kazanarak tarih yazdığını söyledi.
İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra konuşan Başkan Sargın, “2 günlük gecikme olması hayırlara vesile oldu. Mübarek ramazan ayının bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’nde mazbatayı almak nasip oldu. Gecikmesine vesile olanlara teşekkür ediyorum. Sosyal belediyeciliğe devam ederek hizmetlerimizi önceki yılımızdaki gibi hızlı ve kararlı bir şekilde yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 2 dönem üst üste kazanmasını sağlayarak Zile’de bir tarih yazdık. Oy veren, vermeyen herkese eşit mesafede olacağız. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.