Basın Bülteni

06.12.2021
925

BASIN BÜLTENİ

BELEDİYE HABERLERİNİN TÜM BASIN KURULUŞLARINA AYNI ANDA VE EŞİT ŞEKİLDE SERVİS EDİLMESİ

Değerli Basın Mensupları,

Kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayan Zile Belediyesi’ne ait haberler tüm basın kuruluşlarına, 22.02.2021 tarihli, 2021.02 nolu “Zile Belediyesi Kurumsal İletişim Stratejisi İzleği” çerçevesinde ve bu izleğin 8.3, 8.4, 8.5 ve 8,7 maddeleri hükümleri gereğince aynı anda ve eşit şekilde servis edilmesi hükme bağlanmıştır.

Söz konusu izlek çerçevesinde tüm müdürlüklerimize ve bağlı kuruluşlarımıza ait haberler, bu birimler tarafından belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimine bildirilmektedir.

Bu bildirim sonucu Basın Yayın ve Halka İlişkiler Birimi tarafından hızla ve gecikmeksizin düzenlenen haber içerikleri, haber görselleri ve videolar makam onayına sunulmakta, en geç 2 saat içerisinde makamdan alınan onaydan sonra tüm medya haber kanallarına aynı anda ve eşit şekilde servis edilmektedir.

Belediyemizin gerçekleştirdiği ve halen izleme çalışmalarının sürdürüldüğü kurumsallaşma çalışmaları kapsamında “Zile Belediyesi Kurumsal İletişim Stratejisi İzleği” hükümlerine aykırı keyfi davranışlara izin verilmeyeceğini bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalar dilerim.

                                                                                                     Şükrü SARGIN

                                                                                                Zile Belediye Başkanı

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.