Geleneksel Zile Kiraz Festivali Seyhan Güler Konseri ile Başladı

24.06.2023
Geleneksel Zile Kiraz Festivali Seyhan Güler Konseri ile Başladı
Geleneksel Zile Kiraz Festivali vatandaşların yoğun katılımıyla Seyhan Güler Konseri ve Grup Mood konseri ile belediye meydanında başladı.
Açılışta konuşma yapan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Geçen yıl gibi bu senede coşkulu bir katılımla Zile Geleneksel Kiraz Festivali’mizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale gelmiş bu tür festivaller aynı zamanda Zile’nin tanıtımına da önemli katkılar sunmakta, ekonomik bir değer yaratmaktadır. Biz Zile’nin gelişimi için her alanda hizmetlerimize devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetlerdeki şiarımız, ülkümüz ‘kul bilmezse Allah bilir” düşüncesidir. Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
25 Haziran Pazar günü programı;
10:00 – 18:00 Müzik, Eğlence, Konser, Palyaço (belediye bağı)
14:00 Karakuçak Güreşi
15:00 Bat yarışması