Hüseyin Gazi Tepesi’nde 2000 fidan toprakla buluşuyor

16.03.2021

Hüseyin Gazi Tepesi’nde 2000 fidan toprakla buluşuyor

Zile Belediyesi Başkanı Şükrü Sargın ile Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeleri, şehir merkezine 5 km uzaklıkta bulunan Hüseyin Gazi Tepesi’nde 2000 fidanın toprakla buluşturulmasına katılarak fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yaptıkları ağaçlandırma çalışmasının Zile’nin geleceği için büyük bir kazanç olacağını belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, toprakla buluşan 2000 fidanın taşlarla kaplı bu araziyi çok güzel hale getireceğini söyledi. Başkan Sargın, “Konum olarak Zile’ye hakim noktada bulunan Hüseyin Gazi Tepesi’ni 2000 fidanla donatıyoruz.  Bugün burada yapmış olduğumuz çalışma, Zile’mizin geleceğine ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır.” şeklinde konuştu.

Hüseyin Gazi Tepesi’nde Fidan dikimi gerçekleştiren Başkan Sargın, çalışmaları yerinde inceledi.

ETİKETLER: , , , , , ,