BELEDİYEDEN ÇORBA İKRAMI

20.04.2024
BELEDİYEDEN ÇORBA İKRAMI

İlçemizin de dahil olduğu bölgemizde yaşanan son depremlerden dolayı bir çok vatandaşımız evlerinin dışında araçları içinde, parklarda, bahçelerde, bağlarda gecelediler. Bu hemşerilerimize belediyemiz tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren çorba ekmek dağıtımı yapıldı.
Belediye Başkanımız Şükrü Sargın da çorba dağıtımına nezaret ederek, dışarıda geceleyen hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başkan SARGIN “Deprem çok şükür ilçemizde ciddi can ve mal kaybına sebep olmadı. Hemşerilerimizin bu sıkıntılı süreci rahat geçirebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İtfaiye ve kurtarma ekiplerimiz duyarlı bir şekilde 24 saat görevleri başındalar. Uzun vadede yapacağımız çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendireceğiz. Depremden etkilenen bölge halkına ve hemşerilerimize geçmiş olsun” dedi.