Çalışanlarımızın ücretlerinde % 20 artış sağladık

12.05.2021
1.258


Belediye olarak bir taraftan eski yönetim tarafından yapılandırılan borçları öderken, bir taraftan da çalışanlarımızın ücretlerinde iyileştirmeler yapıyoruz. Yapılan Toplu Sözleşme ile çalışanlarımızın ücretlerinde % 20 artış sağlandı. 3 bin 100 liranın altında ücret alan çalışan kalmadı. 2005 yılından kalan işçi ikramiyeleri ödendi.

-Bölgede bir ilk

1 milyon 500 lira tasarruf sağlandı

Zile Belediyesi’nde, bölgede Bakanlık Onaylı Tek ‘Su Sayaçları Ölçüm ve Ayar Kalibrasyon İstasyonu’ kurduk.

Zile Belediyesi tarafından kurulan Su Sayaçları Ölçüm ve Ayar Kalibrasyon İstasyonu sayesinde Zile’de bulunan su sayaçlarının test, bakım ve onarım işlemlerini burada yapıldı. Yeni açılan istasyonda abonelerin yüksek tüketim itirazları, sayaç arıza bildirimleri hızlı bir şekilde test edilerek çözüme kavuşturularak abonelerin mağduriyeti de kısa sürede giderildi.

Belediye ve vatandaşa mali yük olan sorunların üzerine gitmeye devam ettiklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, bu amaçla Su Sayaçları Ölçüm ve Ayar Kalibrasyon İstasyonunu faaliyete aldıklarını ifade ederek, “Araştırmalarımız sonucunda Türkiye’de Baylan sayaçlarının Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde tamirinin mümkün olduğunu öğrendik. Amacımız vatandaşımızı ve belediyemizi mali giderden kurtarmak için yeni sayaç takmadan mevcut sayaçların tamirinin yapılmasıydı. Arızalanan, soğuk hava şartlarında donanarak patlayan sayaçların tamiri için istasyonumuzun kurulumunu yaptık. Personelimizde gerekli eğitimleri tamamladıktan sonra hizmete başladık. Kısa bir sürede 1 milyon 500 bin lira tasarruf sağlanmış oldu. Bu bedel vatandaşımıza ve belediyemize artık yansımamış oluyor. Ciddi bir tasarruf sağlamaya başladık.” dedi

ETİKETLER: , , ,
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.