Başkan Sargın’dan “kendi küçük yüreği büyük Hale’ye” ziyaret

09.07.2021
3.005

Başkan Sargın’dan “kendi küçük yüreği büyük Hale’ye” ziyaret

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, limonata satarak sokak hayvanlarına aldığı mamaları Belediyeye veren Hale Demiryürek’i ziyaret etti.

Zile’de yaşayan 9 yaşındaki Hale Demiryürek, evde yaparak sattığı limonatadan elde ettiği gelir ile “tüylü dostlarımız” dediği sokak hayvanları için satın aldığı mamayı dağıtım yapılması için Zile Belediyesi’ne verdi.

Minik Hale’nin mama alımı için limonata sattığını öğrenen Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, kendi küçük yüreği büyük Hale’yi ziyaret ederek yaptığı güzel çalışma için tebrik edip, limonata satışında O’na yardımcı oldu.

Minik Hale’nin duyarlı davranışını duyunca hemen yanına geldiğini belirten Başkan Sargın, “Ata’mızın bize olan emanetini gelecek nesillere, böyle güzel insanlarla aktaracağımız için çok gururlandım. Kendi küçük yüreği büyük kızımızı cani gönüllen tebrik ediyorum” dedi.

Zile’de yaşayan 9 yaşındaki Hale Demiryürek, örnek davranışıyla farkındalık yarattı.

Limonatadan kazandığı parayla mama alıp Zile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağışlayan Hale Demiryürek herkesin takdirini topladı.

Doğada ve sokaklarda yaşam mücadelesi veren can dostların her koşulda yanında olan Zile Belediyesi’ne, duyarlı vatandaşlar da destek oluyor.

Ailesinin de desteğiyle evde yaptığı limonataları satan Hale, elde ettiği geliri de sokak hayvanları için harcadı. Satıştan kazandığı gelirin tamamıyla aldığı mamaları, can dostlarına ulaşması için Zile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağışlayan Hale, duyarlı davranışıyla yetişkinlere örnek oldu.

15 kilogram kedi maması ve 120 kilogram köpek mamasını Zile Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim eden Hale, can dostlara destek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.