Resim Çiz, Bisiklet Kazan

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Konu: Avrupa Hareketlilik Haftası Resim Yarışması

Amaç:

2021 Avrupa Hareketlilik Haftası teması bu yıl “Sürdürülebilir ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” olarak belirlenmiştir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde sağlıklı yaşam adına karbon emisyonun azaltılması ve hava kalitesinin arttırılması amacıyla çevre dostu ulaşım yöntemlerinden birisi olan Bisiklet sürmenin ve yürümenin teşvik edilmesi amaçlanmaktadır. Bu tema üzerinde çocukların hayal güçlerini desteklemek ve hayallerini görsel olarak ifade etmek.

Ortaokul:

5. 6. 7. ve 8. Sınıflar

Son Katılım Tarihi                :

21 Eylül 2021 Saat 14:00

Ödül

Bisiklet

Ödül Töreni:

Tarih: 22.09.2021

Saat: 15:30

Yer: Zile Belediyesi Hizmet Binası Önü

Yarışmava Katılım Koşulları

1. Yarışma sadece Zile ilçesi bünyesinde faaliyet gösteren ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler katılabilir.
  2. Resimler 35×50 cm ölçülerinde olmalı ve siyah fon karton üzerine                       paspartu yapılmalıdır.
  3. Resimler “kuru boya” tekniği kullanılarak renklendirilmelidir.
  4. Birden fazla resimle yarışmaya katılım yapılabilir. Çalışmalar daha önce yarışmada ödül almış olmamalı ve başka bir çalışma kopya edilmemeli.
  5. Resimler üzerinde isim, okul ismi vb. belirleyici isim bulunmamalıdır. Öğrenci ismi soyismi, okul ismi, ve şube adı bir kağıt üzerine yazılıp kapalı zarf içerisinde resmin arka kısmına yapıştırılacaktır.
  6. Resimler iade edilmeyeceğinden Zile Belediyesi bu resimleri her türlü kullanım hakkına sahip olacaktır.
  7. Ödüller 5. sınıf, 6. Sınıf, 7. Sınıf ve 8. Sınıf kategorisinde ayrı ayrı sadece birinci olana verilecektir. Bundan dolayı resimlerin sağ alt köşesine yalnızca okul numarası yazılmalıdır.
  8. Şartname dışındaki çalışmalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  9. Resimler en geç 21 Eylül 2021 saat 14:00’a kadar Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fethi SAYIŞ’a teslim edilecektir.

Jüri Üyeleri:

Ayşegül POLATTİMUR