Zile’ye fakülte kazandırılması için ilk adım atıldı

05.12.2023
Zile’ye fakülte kazandırılması için ilk adım atıldı
Zile Meslek Yüksek Okulu tarafından organize edilen ‘Mesleki Eğitim Çalıştayı’ ile ilçemize fakülte ve kampüse yeni binalar kazandırılması için ilk adım atıldı. Zile’ye fakülte kazandırılması için sürekli girişmelerde bulunduğunu belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, yapılan çalıştayı önemsediklerini dile getirdi.
Zile Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yavuz Açungil modülatörlüğünde gerçekleşen çalıştaya Zile İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Meslek Yüksek Okullar Koordinatörü Resul Gerçekçioğlu, ilçe meslek yüksek okulları müdürleri, STK ve firma temsilcileri katıldı.