CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi açılış töreni

30.09.2021
1.148

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi açılış törenine katılım sağladı. 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi’nde “Tarımsal kalkınmada yeni politikalar, üretici odaklı çözümler” sloganıyla düzenlenen tarım zirvesine 160 belediye 300’ü aşkın kooperatif yer alıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Zile’de uyguladıkları ve planladıkları tarım projelerini anlatan Başkan Şükrü Sargın, “İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi, Zile’yi yakından tanımak isteyen vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz” dedi.