Haşerelere Karşı İlaçlama Çalışması Başladı

04.08.2023
361

Zile Belediyesi, yaz ayları öncesi halk sağlığını tehdit eden haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı. İlaçlama çalışmalarına büyük bir titizlik ve önem verdiklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, yaz aylarının geçen yıllara göre çok daha sıcak geçtiğini ve vatandaşların sağlığı için ilaçlama çalışmalarını artırdıklarını söyledi.

Zile Belediyesi, çevre ve insan sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı başlattığı ilaçlama çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddeler, park ve bahçeler olmak üzere şehir merkezinde tüm mahallelerde ilaçlama yapılıyor. İlaçlama çalışmalarında Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ilaçlar kullanılıyor. Yapılan çalışmalarla vatandaşlara rahat bir nefes aldıran Zile Belediyesi, İlçe genelindeki ilaçlama çalışmalarına devam edecek.

Konuyla ilgili konuşan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Türkiye genelinde bu yılın geçen yıllara karşı çok daha sıcak geçtiğine dikkat çekerek ilaçlama çalışmalarına büyük bir titizlik ve önem verdiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın sağlık, rahat ve huzuru her şeyden önce gelir. Özellikle yaz aylarında haşere, böcek ve fare gibi zararlılara karşı mücadeleye büyük önem veriyoruz. En yeni cihazlarla, ilçemizde girilmedik sokak bırakmadan ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizdeki 24 mahallemizde her hafta 3 kez düzenli olarak ilaçlama çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımız sonucu vatandaşlarımızın rahat bir yaz mevsimi geçirmesini sağlamak istiyoruz. Bizim ilaçlama çalışmalarımız önem taşıyor, fakat bunun yanı sıra vatandaşlarımızın da çöplerin belirlenen saat aralığında çıkarılması konusunda hassasiyet göstermeleri çok önemli. Daha temiz bir Zile için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.