15 sokakta, 15 bin metrekarelik kilit parke çalışması

26.10.2021

Zile Belediyesi 15 sokakta, 15 bin metrekarelik kilit parke çalışmasını tamamladı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda ilçe merkezindeki mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve diğer bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Kilit parke çalışması tamamlanan 15 sokağımız ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ETİKETLER: , , , ,