Kişisel Gelişim Semineri Düzenlendi

11.03.2022

Zile Belediyesi ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından kamu personelinin kişisel gelişim ve imaj yönetimine katkı sağlamak amacıyla Yavuz Selim Naci Giray İlkokulu Eğitim Salonunda seminer düzenlendi.

TRT Radyo Spikeri ve Diksiyon Gelişim Uzmanı Can Çağatay Yetik tarafından verilen seminere Belediye Başkanı Şükrü Sargın, kamu kurum birim müdür ve personelleri katılım sağladı.

Kurumsallaşma faaliyetleri kapsamında kamu personelinin kişisel gelişimi için çalışmalara devam ettiklerini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “ Kamu personelinin kişisel gelişimine özellikle çok önem veriyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarla mevcut personelimizin eğitim ve çalışma kalitesini artırmak her zaman birinci önceliğimiz oldu. Bugüne kadar yapmış olduğumuz seminer ve eğitimlerin meyvesini almaya başladık. Bu yönde çalışmalarımız devam edecektir” dedi.