23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resmi Programı İlçemizde Yapıldı

23.04.2022
664
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi programı ilçemizde yapıldı. Eski Hükümet Konağı önünde yapılan programda Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez katılım sağlarken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bayram Polattimur Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Buradaki törenin ardından şehir stadyumunda STK temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen programda TBMM’ nin kuruluşu, ulusal kurtuluş mücadelesi ve kazanılmış ulus egemenliğimiz ile çocuklara armağan edilen bu günün önemine dair açıklamalar yapıldı. Çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin gösterileri yoğun katılım ve ilgiyle izlendi. Çoçukların yapmış olduğu yarışmalarda ödülleri Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez öğrencilere takdim ettiler.
Stadyum programı sorasında Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nın çelenk sunum törenine katıldı.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın günün önemine dair yaptığı açıklamada “Ulusal direnişin, ortak aklın, yenilenmenin, çağdaşlıkla bir araya gelerek dünya ile barışın ne denli önemli olduğunu yaşayıp görmekteyiz. Geleceğimizin teminatı, vatanımızın nazar boncuğu çocuklarımızın bayramlarını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.