Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Düzenlenen Bisiklet Sürme Etkinliğine Katıldı

10.10.2022

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet sürme etkinliğine katıldı. Etkinliğe Zile İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Kürşat Kılıçarslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Arslan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bayram Polattimur ve öğrenciler katıldı. Bu kapsamda farkındalık oluşturmak için 12 öğrencimize bisiklet hediye edildi.