Zile Yardım Elini Deprem Bölgesine Uzatacak

06.02.2023
637
Zile yardım elini deprem bölgesine uzatacak
Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğündeki deprem 10 kentimizi vurdu. Zile Belediyesi, Zilelilerin yardım elini bölgeye ulaştırıp yaraların sarılmasına katkı sunmak için yardım kampanyası başlattı.
Battaniye, çadır, giysi, gıda ve bebek bezi başta olmak üzere her türlü yardım malzemesi AFAD ve ilgili kurumların koordinasyonuyla bölgeye ulaştırılacak.
Zile’de yardımlar Zile Belediyesi giriş katında oluşturulan Yardım Merkezi’ne veya kaymakamlık hizmet binasına getirilebiliyor.
Hızlı bir şekilde Yardım Merkezi kurduklarını belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın “Çok üzgünüz. Dualarımız enkaz altındaki vatandaşlarımızla, yaralı vatandaşlarımızla. Kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz. Hepimizin yüreği sarsıldı. Ancak biliyoruz ki böyle zor zamanlar dayanışmayla aşılabilir. Bizde kışın bu zor günlerinde ihtiyaç duyulan ürünlerin bölgeye ulaştırılması için yardım kampanyası başlattık. Felakette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Aklımız ve yüreğimiz deprem bölgesinde” dedi.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.