Zile Belediyesi’nden Deprem Bölgesine Ekmek Fırını

10.02.2023
Zile Belediyesi’nden Deprem Bölgesine Ekmek Fırını
Deprem bölgesine destek çalışmalarını hızlandıran Zile Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için ekmek fırınını faaliyete geçirdi.
Zile Belediyesi tarafından gönderilen bir tır un ve odun ekmek fırınında kullanılmak için bugün yola çıktı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’ın da girişimleri ile kurulan ekmek fırını deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirecek.
Yaşanan depremin hepimizi derinden etkilediğini belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, “Deprem bölgesinde günlük ekmek üretimine destek vermek için sayın vekilimiz Kadim Durmaz’ında girişimleri ile ekmek fırınımızı faaliyete aldık. Zile’mizden un ve odun desteklerimizde yola çıktı. Yaşanan felaket sonrası bir olduğumuz bu günlerde bizler de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.