İlkokul Öğrencilerinden Zile Belediyesine Ziyaret

06.04.2023
307
İlkokul Öğrencilerinden Zile Belediyesine Ziyaret
Zile Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum konusu kapsamında Zile Belediyesini ziyaret etti.
Zile Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlık makamında ağırlanan öğrenciler, kendilerini misafir eden Başkan Şükrü Sargın ile sohbet ederek belediyenin yapmış olduğu çalışmalar, belediye başkanının görevleri ve belediye meclisi gibi merak ettikleri konularda soru sordu.
Öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Sargın, görevlerinin Zile’de yaşayan herkese eşit şekilde hizmet olduğunu söyleyerek, “Gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakmak için bu göreve talip olduk. Bizlerin oturduğu bu koltuklarda yarın sizler olacaksınız. Bunun için de şimdiden kendinize hedef koymanız ve bu hedef uğrunda çok çalışmanız gerekiyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın talep, öneri ve eleştirileri bizler için çok önemli. Zile Belediyesi olarak bu anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyor, ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda minik öğrenciler, belediye binasındaki birimleri gezerek yerel yönetimler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.