TEMUR PREFABRİK’İN YENİ FABRİKASININ AÇILIŞI YAPILDI

25.04.2024
TEMUR PREFABRİK’İN YENİ FABRİKASININ AÇILIŞI YAPILDI
Bölgemizin en kapsamlı prefabrik yapı elemanları ve ekipmanları üreten Temur Prefabrik’in yeni fabrikasının bugün açılışı yapıldı.
Ömer, Adem ve Ahmet Temur Kardeşler tarafından Zile -Turhal yolu, Zile çıkışına yapılan fabrika da prefabrik her türlü donatının imalatı yapılıyor.
Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın “Temur Kardeşleri kutluyor,
yatırım yaparak istihdam sağlayan, tüm Anadolu Aslanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Zile ekonomisine katkı sağlayan elini değil başını taşın altına koyan yatırımcılara belediye olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Merzifon’da da bir fabrikaları daha bulunan Temur Kardeşler, Türkiye’nin her yerine prefabrik villa, bağ evi, tekerlekli mobil konteyner, inşaat konteynerleri, deprem evleri, köy evleri, kamp evleri, hayvan barınakları, çelik evler yapıyorlar.