Başkan Sargın’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

12.08.2021

Başkan Sargın’dan Ekrem İmamoğlu’na ziyaret

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret ederek Zile’ye yapılmasını planladığı yatırımlar ve projeler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Başkan İmamoğlu’na, Zile’yi anlatan ve Zile’nin yöresel ürünlerini hediye eden Başkan Sargın, İmamoğlu’nun başkanlık deneyimlerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, Başkan Ekrem İmamoğlu’nu Zile’de misafir etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Samimi ortamda gerçekleşen görüşme sonrası ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan İmamoğlu, Zile’nin kentsel gelişimi için tüm çalışmalara imkânlar ölçüsünde destek vereceklerini belirterek Başkan Sargın’a çalışmalarında başarılar diledi.

ETİKETLER: , ,