Zile’de 2. Engelliler Olimpiyatları Düzenlendi

18.09.2022
Zile’de 2. Engelliler Olimpiyatları Düzenlendi
Zile ilçe stadyumunda düzenlenen olimpiyatlara 55 engelli genç katıldı. Engelliler Olimpiyatına CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Kürşat Kılıçarslan, Zile Ticaret Odası Başkanı Necati Bice, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunması ve olimpiyat meşalesinin yakılması ile başlayan program, manuel ve akülü sandalyede 50, 100 metre, yumurta taşıma, yoğurt yeme gibi çeşitli yarışlarla tamamlandı. Yarışlara katılan tüm engellilere yarışlar sonunda ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.