Başkan Sargın, zabıta ekibiyle yemekte buluştu

05.09.2023
265

Başkan Sargın, zabıta ekibiyle yemekte buluştu

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Zile Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Zabıtanın, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olduğunu belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Zile’de düzeni ve asayişi sağlama görevlerini başarıyla yerine getirdikleri için zabıta ekibine teşekkür etti. Yemeğe, Başkan Şükrü Sargın’ın yanı sıra başkan yardımcısı, birim müdürü ve zabıta personeli katıldı.

Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Başkan Sargın “Zor bir göreviniz var. Bizler evlerimizde yatarken sizler çalışıyorsunuz. Sizlerden tek bir istediğim var, vatandaşa her zaman duyarlı davranmanız. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta personelimizdir. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Bu anlamda ilçemizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm çabamız, halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir” dedi.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.